HKSV

Hengelose Kleindieren Sportfokkers Vereniging

Noabershow 2019

Dat was ‘m weer, onze Noabershow. Nu, voor de zesde keer de gezamenlijke verenigingstentoonstelling, georganiseerd door de H.K.S.V. Hengelo in samenwerking met de B.P.K.V. Borne, K.V.O. Oldenzaal en RGZV Emsdetten. Door de samenwerking van deze vier verenigingen hadden we ook dit jaar weer een mooi aantal dieren in de kooien. De teller is dit jaar gestopt op 393 dieren in een grote diversiteit.

In de kooien waaren zo’n 40 grote hoenders , 85 dwerghoenders, 34 sier- en watervogels, 76 sierduiven en 158 konijnen te bewonderen in vele rassen en kleurslagen. Dit jaar kunnen de konijnen voor de eerste keer ook worden ingezonden in de Europese Klasse, waarbij de dieren worden beoordeeld conform de Europese Standaard . Al met al een resultaat waar we trots op mogen zijn!

Het wat een druk, leuk en gezellig weekend waar we tevreden op terug kijken. Na de presentatie van foto- en film van Noabershow 2019 op onze leden vergadering van februari volgend jaar presenteren we een compilatie hiervan op onze website.

Ga naar de on line Catalogus voor de resultaten van Noabershow 2019