HKSV

Hengelose Kleindieren Sportfokkers Vereniging

Noabershow 2022

Vogelgriep: Vervelend voor hoenderfokkers, maar voor hen is ’t ‘slechts’ hobby. Zeer pijnlijk voor de beroepssector. Het is te hopen dat er op korte termijn vaccins beschikbaar komen, zodat zowel beroepssector als liefhebbers hun dieren preventief kunnen enten tegen de vogelgriep. Intussen zoeken we allemaal zo goed als mogelijk onze weg: Wij als hobbyisten schikken ons in de regelgeving en gaan door met de hobby, het in stand houden van de door ons zo geliefde sierrassen. Immers ‘na regen komt zonneschijn’ en de tijd komt, dat óók onze hoenders weer zullen stralen op onze Noabershow.

Deze keer is de Noabershow een gecombineerde clubtentoonstelling van drie verenigingen:

H.K.S.V. Hengelo, KVO Oldenzaal en de O.S.V. uit Enschede. 

Datum en plaats: Zondag 20 november 2022 in “Het Excelsiorhuis” Geerdinksweg 40 te Hengelo Ov. 

Echter, door de vele recente uitbraken van de vogelgriep zal dit helaas weer zonder hoenders, dwerghoenders, sier- en watervogels zijn. Dit betekent dat ook de leden uit onze Duitse partnerstad Emsdetten hun dieren niet kunnen inzenden op onze show.

Maar desondanks. We hebben er weer zin in! En we gaan er weer vol tegenaan. We gaan weer voor de ‘volle bak’ – met een maximaal aantal dieren, een feestelijke opening op de zaterdagavond en een fraaie show op zondag. 

En natuurlijk – niet in de laatste plaats: Om elkaar hopelijk in goede gezondheid weer te mogen zien onder genot van een hapje en een drankje en veel gezelligheid.

Tot ziens op onze Show op zondag 20 november

Ga hier naar onze Homepage

Ga hier naar Facebook HKSV