HKSV

Hengelose Kleindieren Sportfokkers Vereniging

Noabershow 2014

Voor de eerste keer de Noabershow

De Hengelose Kleindieren Sportfokkers Vereniging (HKSV) en de Bornse Pluimvee & Konijnenfok Vereniging (BPKV) kijken met tevredenheid terug op de voor het eerst gezamenlijke georganiseerde clubshow, de Noabershow. Dit was een uniek moment in de geschiedenis van beide verenigingen waarvoor speciaal dispensatie werd aangevraagd.

IMG_0885A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto-impressies Noabershow 2014

Veel fraais op de Noabershow

Dit jaar was de Noabershow goed voor zo’n 350 hoenders, dwerghoenders, konijnen, duiven, cavia’s, siervogels en watervogels. De fokkers toonden de mooiste dieren uit de fokkerij van afgelopen jaar en gaven op de showdag enthousiast tekst en uitleg over de rassen die zij als liefhebbers fokken. Een ideaal moment voor liefhebbers, geïnteresseerden of aanstormende fokkers of zij die de kleindierliefhebberij een warm hart toedragen. Daarnaast waren we extra verheugd over het grote aantal inzendingen door enthousiaste jeugdleden.

Klik hieronder voor Catalogus Noabershow 2014

We kunnen tevreden terugkijken

Met tevredenheid kunnen we terugblikken op onze eerste Noabershow. Deze is goed verlopen, was erg gezellig en trok veel publiek dat onze hobby als een plezierige en nuttige bezigheid heeft weten te waarderen!

De Kampioenen

 

 Klik hier voor meer foto’s van de Noabershow 2014 in de Fotogalerij